Verdien geld met het geven van je mening

Vind jij het leuk om je mening te geven? Wil jij bedrijven helpen met het verbeteren van de dienstverlening? Dan is geld verdienen met online onderzoeken een leuke verdienmethode voor jou!

Hoe werkt het?

Bedrijven zijn altijd geïnteresseerd in de mening van consumenten. Met behulp van een onderzoek proberen bedrijven informatie te vergaren die een bijdrage kan leveren aan het verbeteren van de dienstverlening. Deze informatie is bedrijven veel waard. Via onderstaande websites krijg jij de mogelijkheid om de enquêtes van deze bedrijven in te vullen. Als dank krijg je hier uiteraard een vergoeding in de vorm van geld of punten voor. Het verdiende geld kan je laten uitbetalen op je bankrekening, met de vergaarde punten kun je mooie cadeau's of gadgets bestellen.

Toluna. Minimumleeftijd 12 jaar, punten sparen voor cadeau's en gadgets.

StemPunt.nu. Minimumleeftijd 12 jaar, punten sparen voor leuke cadeau's in de speciale shop.

PanelWizard. Minimumleeftijd 16 jaar. Bij deze website word je in geld uitbetaald.

Kost het mij geld om deel te nemen aan de enquêtes?

Nee. De deelname aan alle onderzoeken van bovenstaande websites is volledig gratis. Je ontvangt er zelfs leuke vergoedingen voor! Je kunt net zo vaak deelnemen aan een online onderzoek als je zelf wilt. Je gaat geen enkele verplichting aan en de aanmelding is volledig vrijblijvend.

Meer informatie over geld verdienen met online onderzoeken

Ben je nog niet helemaal overtuigd? In het artikel geld verdienen met marktonderzoeken kun je meer informatie lezen over deze verdienmethode.