Facebook

De populariteit van Facebook neemt nog steeds iedere dag toe. Steeds meer mensen besluiten een account op Facebook te nemen om zo de verrichtingen van vrienden en bekenden te kunnen volgen. Facebook is een groot sociaal medium waar dagelijks miljoenen mensen met veel plezier gebruik van maken.

Facebook als methode om geld te verdienen

Bedrijven hebben de weg naar Facebook gevonden en hebben massaal een bedrijfspagina aangemaakt. Zo'n bedrijfspagina heeft alleen nut als er mensen zijn die de pagina volgen door middel van een vind-ik-leuk. Een groot gedeelte zal op eigen initiatief een bedrijfspagina gaan volgen, een slimmer gedeelte laat zich hier echter voor betalen. Simpeler kan het niet: geld verdienen door pagina's van bedrijven op Facebook te liken.

Geld verdienen met het liken van pagina's op Facebook

De website Likebux verzamelt alle bedrijven die jou willen betalen voor het liken van hun bedrijfspagina. Momenteel zijn er 17 verschillende Facebookpagina's aangemeld. De aanmelding bij LikeBux is gratis. Uitbetalen is mogelijk zodra je minimaal 5 euro hebt verdiend.

Is het moeilijk?

Nee. Log in met je Facebookaccount, zoek de pagina's uit die jij interessant genoeg vindt en druk op vind-ik-leuk. De vergoeding wordt vervolgens automatisch bijgeschreven. Deze methode om geld te verdienen met Facebook is veruit het eenvoudigst en kan door iedereen worden uitgevoerd.